Praktijkleren Nederland
Wijzigingen in het privacybeleid

Beste lezer,

Vanaf 25 mei 2018 vervangt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP).

Wij vinden het belangrijk dat goed wordt omgegaan met je privacy en dat je goed op de hoogte bent welke persoonsgegevens wij van jou verwerken en wat wij eraan doen om deze beveiligd op te slaan. De AVG vroeg om wat wijzigingen in ons beleid. Via deze nieuwsbrief willen wij je op de hoogte brengen van deze belangrijke wijzigingen.

Mocht je naar aanleiding van de nieuwsbrief vragen hebben dan kan je ons bereiken via 088-4600 000 of info@praktijklerennederland.nl.

Met vriendelijke groet,

Praktijkleren Nederland

 Onze nieuwsbrief

Op dit moment ben je aangemeld voor de nieuwsbrief van de Praktijkleren Nederland. Daardoor ontvang je een nieuwsbrief wanneer er updates zijn en relevante nieuwsitems. Graag willen wij je op de hoogte brengen dat wij je e-mailadres en naam hiervoor in een veilig versleutelende omgeving hebben opgeslagen.

Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Je kan je dan makkelijk afmelden door te klikken op 'afmelden' onderaan elke nieuwsbrief. Wanneer je hebt geklikt op afmelden zullen wij je verwijderen uit het nieuwsbriefbestand en je gegevens niet langer opslaan. Je kan je afmelding ook per mail doorgeven via info@praktijklerennederland.nu. Wij zullen je gegevens dan handmatig uit het nieuwsbriefbestand verwijderen.

 Privacyverklaring

Om daarnaast te voldoen aan de AVG hebben wij ons privacybeleid bijgewerkt. We vinden het belangrijk dat het duidelijk is welke persoonsgegevens we hebben, hoe we deze gebruiken en welke rechten je daarin hebt.

Het herziene privacybeleid kan je hier bekijken. De privacyverklaring kan je vinden via de menubalk op de website. We raden het aan om deze door te lezen!

 Verwerkersovereenkomst

Klanten van Praktijkleren Nederland die op dit moment al de dienstverleningsovereenkomst hebben getekend, zullen in de loop van de week per mail een verwerkersovereenkomst toegestuurd krijgen. Het is belangrijk dat deze zo spoedig mogelijk ondertekend wordt teruggestuurd.

Bij nieuwe klanten zullen wij vanaf 25 mei de verwerkersovereenkomst automatisch meesturen wanneer zij de dienstverleningsovereenkomst dienen te ondertekenen.

Praktijkleren Nederland op Instagram Praktijkleren Nederland op Pinterest Praktijkleren Nederland op LinkedIn Praktijkleren Nederland op Facebook Praktijkleren Nederland op Twitter
Stationsstraat 29
5038 EC Tilburg
info@praktijklerennederland.nl
088 - 4600 500