Praktijkleren Nederland
Meld u uiterlijk 1 september aan!

1 september deadline

Wij willen onze klanten maximale ondersteuning bieden bij het indienen van de subsidieaanvraag Praktijkleren. Om deze maximale ondersteuning te waarborgen door middel van onze controles, is het voor ons van belang dat u tijdig de verantwoording aanlevert. 

Voor het indienen van de aanvragen voor het subsidiejaar 2016-2017 vragen wij daarom om het gehele dossier per deelnemer compleet te hebben op uiterlijk vrijdag 1 september 2017. Wij zullen hierna de gehele verantwoording nogmaals controleren en de aanvraag gaan indienen.

Laagste ondersteuningskosten van Nederland

Wij hanteren de laagste ondersteuningskosten van Nederland. Indien u vooraf wilt betalen wordt €150,- per deelnemer gefactureerd. Indien u achteraf wilt betalen, hanteren wij slechts 8% van de gerealiseerde subsidie per deelnemer op basis van no cure no pay.

Aanmelden

Wilt u graag ondersteuning bij uw aanvraag subsidie Praktijkleren en gebruik maken van onze innovatieve applicatie? U kunt zich hier aanmelden voor onze dienstverlening! Daarnaast zijn wij bereikbaar via info@praktijklerennederland.nl en 088 – 4600 500.

Met vriendelijke groet,

Team Praktijkleren Nederland

Praktijkleren Nederland op Instagram Praktijkleren Nederland op Pinterest Praktijkleren Nederland op LinkedIn Praktijkleren Nederland op Facebook Praktijkleren Nederland op Twitter
Stationsstraat 29
5038 EC Tilburg
info@praktijklerennederland.nl
088 - 4600 500