Praktijkleren Nederland
Nieuwsbrief Mei 2017

Beste lezer,

De aanvraagperiode Subsidie Praktijkleren voor schooljaar 2016-2017 gaat bijna van start! Vanaf 2 juni 2017 kan Praktijkleren Nederland de subsidieaanvragen voor u gaan indienen. In deze nieuwsbrief geven wij daarom meer informatie over de aanvraagperiode en dossieropbouw. Daarnaast hebben wij goed nieuws voor de lezers die tot op heden niet bij één van de gratis informatiebijeenkomsten aanwezig konden zijn: wegens succes zijn er extra data en locaties toegevoegd bij de informatiebijeenkomsten.

Met vriendelijke groet,

Team Praktijkleren Nederland

+ Aanvraagperiode Subsidie Praktijkleren schooljaar 2016-2017
+ Extra data en locaties informatiebijeenkomsten
 Aanvraagperiode Subsidie Praktijkleren schooljaar 2016-2017

Aanvraagperiode schooljaar 2016-2017

Maakt u voor het schooljaar 2016-2017 gebruik van o.a. mbo-bbl stagiaires? U kan dan vanaf 2 juni 2017 de subsidie Praktijkleren aanvragen!

De aanvraagperiode Subsidie Praktijkleren voor schooljaar 2016-2017 gaat 2 juni 2017 van start. De uiterlijke indien datum is 15 september 2017 vóór 17:00. Het is belangrijk om niet te wachten tot het laatste moment van de aanvraagperiode. Indien het dossier op de uiterlijke indien datum niet compleet is kunnen wij de aanvraag niet voor u indienen!

Tijdig dossieropbouw

Het is belangrijk om tijdig te beginnen met dossieropbouw zodat u in aanmerking komt voor de maximale subsidie Praktijkleren. Voor de aanvraag en verantwoording van de subsidie Praktijkleren hebben wij onderstaande gegevens nodig:

  • Getekende Praktijkleerovereenkomst
  • Aanwezigheidsregistratie van de deelnemer
  • Verantwoordingsdocumenten om behaalde deelkwalificaties aan te tonen (BPV handboek)

Subsidie aanvraag indienen

U kan per mbo-bbl deelnemer € 2.700 subsidie ontvangen per schooljaar. Praktijkleren Nederland begeleidt u maximaal bij de totstandkoming van de documenten ter verantwoording en het indienen van de aanvraag bij het rvo. Alle subsidieaanvragen voor het schooljaar 2015-2016 zijn 100% goedgekeurd!

Aanmelden

Wij hanteren de laagste ondersteuningskosten van Nederland. Indien u vooraf wilt betalen wordt € 150,- per deelnemer gefactureerd. Indien u achteraf wilt betalen, hanteren wij slechts 8% van de gerealiseerde subsidie per deelnemer op basis van no cure no pay. 

U kan zich per direct aanmelden voor onze dienstverlening! U krijgt na aanmelding een persoonlijk account met real-time inzage van alle gegevens en gerealiseerde subsidie.

 Extra data en locaties informatiebijeenkomsten

Wij verzorgen in heel Nederland gratis informatiebijeenkomsten over de subsidie Praktijkleren. Wegens de vele aanmeldingen hebben wij extra data en locaties toegevoegd.

Tijdens de bijeenkomsten zal meer informatie worden gegeven over de subsidie Praktijkleren. De volgende onderwerpen worden tijdens de informatiebijeenkomst o.a. besproken:

  • Inhoud en uitbreiding van de subsidie Praktijkleren
  • Doelgroepen en opleidingen
  • Procedure erkend leerbedrijf worden
  • De subsidie verantwoordingsdocumenten
  • Veiligheid en het indienen van de subsidie
  • Voordelen en applicatie Praktijkleren Nederland
  • Het aanmeldproces Praktijkleren Nederland

Meld u direct aan!

Praktijkleren Nederland op Instagram Praktijkleren Nederland op Pinterest Praktijkleren Nederland op LinkedIn Praktijkleren Nederland op Facebook Praktijkleren Nederland op Twitter
Stationsstraat 29
5038 EC Tilburg
info@praktijklerennederland.nl
088 - 4600 500