Praktijkleren Nederland
Dien uw subsidie aanvraag in bij Praktijkleren Nederland!

De aanvragen voor de subsidie Praktijkleren stromen binnen! Heeft u binnen uw bedrijf ook BBL leerlingen? U kan zich tot en met 2 september aanmelden bij Praktijkleren Nederland!

U kan een aanvraag indienen voor een leerling met een BBL praktijk- of werkleerplaats.U kan per BBL leerling € 2.700,- subsidie ontvangen per leerwerkplaats. Onze dienstverlening begeleidt u maximaal bij de totstandkoming van de documenten ter verantwoording en het indienen van de aanvraag bij het RVO.

Bij het aanmelden van uw organisatie vragen wij om uw gegevens in te vullen. De servicedesk van Praktijkleren Nederland controleert deze bedrijfsgegevens. Bij goedkeuring krijgt u een persoonlijk account met real-time inzage van alle gegevens en gerealiseerde subsidie. Voor de aanvraag en verantwoording van de subsidie Praktijkleren hebben wij onderstaande gegevens nodig.

  • een door alle partijen getekende praktijkleer overeenkomst;
  • een aanwezigheidsregistratie van de leerling;
  • verantwoordingsdocumenten om behaalde deelkwalificaties aan te tonen

Wij hopen uw organisatie van dienst te kunnen zijn bij het indienen van de aanvraag en verantwoording van de subsidie Praktijkleren. Bij vragen kan u de FAQ raadplegen of contact opnemen via 088 – 4600 500 of info@praktijklerennederland.nl.

Praktijkleren Nederland op Instagram Praktijkleren Nederland op Pinterest Praktijkleren Nederland op LinkedIn Praktijkleren Nederland op Facebook Praktijkleren Nederland op Twitter
Stationsstraat 29
5038 EC Tilburg
info@praktijklerennederland.nl
088 - 4600 500