Praktijkleren Nederland
Vanaf nu kan u de subsidie Praktijkleren aanvragen

Het is vanaf heden mogelijk om u aan te melden als organisatie om in aanmerking te komen voor de subsidie Praktijkleren bij Praktijkleren Nederland! U kan een aanvraag indienen voor een leerling met een BBL praktijk- of werkleerplaats. Via deze nieuwsbrief vertellen wij hoe u zich als organisatie kan aanmelden bij Praktijkleren Nederland.

Bij het aanmelden van uw organisatie vragen wij om uw gegevens in te vullen. De servicedesk van Praktijkleren Nederland controleert deze bedrijfsgegevens. Bij goedkeuring krijgt u een persoonlijk account met real-time inzage van alle gegevens en gerealiseerde subsidie. Voor de aanvraag en verantwoording van de subsidie Praktijkleren hebben wij onderstaande gegevens nodig.

  • een door alle partijen getekende praktijkleer overeenkomst;
  • een door de leerling en onderwijsinstelling getekende leer- of onderwijsovereenkomst;
  • een aanwezigheidsregistratie van de leerling;
  • verantwoordingsdocumenten om behaalde deelkwalificaties aan te tonen.

Vanaf 15 juli kunt u leerlingen met een BBL praktijk- of leerwerkplaatsen en bovenstaande verantwoordingsdocumenten toevoegen aan uw persoonlijk account. Tot die tijd kunt u alvast de noodzakelijke gegevens verzamelen. Klik hier om uw organisatie aan te melden.

Wij hopen uw organisatie van dienst te kunnen zijn bij het indienen van de aanvraag en verantwoording van de subsidie Praktijkleren. Bij vragen kan u de FAQ raadplegen of contact opnemen via 088 - 4600 500 of info@praktijklerennederland.nl.

Met vriendelijke groet,

Servicedesk Praktijkleren Nederland

Praktijkleren Nederland op Instagram Praktijkleren Nederland op Pinterest Praktijkleren Nederland op LinkedIn Praktijkleren Nederland op Facebook Praktijkleren Nederland op Twitter
Stationsstraat 29
5038 EC Tilburg
info@praktijklerennederland.nl
088 - 4600 500