Praktijkleren Nederland
Nieuwsbrief september 2018

Beste lezer,

Het was een drukke periode maar we hebben alle aanvragen kunnen indienen! Vanaf deze week kunt u zich gaan aanmelden voor subsidie Praktijkleren schooljaar 2018-2019.Tijdig starten met de dossieropbouw is van belang, om de maximale subsidie te kunnen realiseren. In deze nieuwsbrief geven we u daarom een aantal tips & tricks en vertellen we meer over de voorzetting van de subsidieregeling!

Dit jaar hebben we nog meer klanten mogen helpen en daar zijn we trots op! Nogmaals bedankt voor het vertrouwen in Praktijkleren Nederland. We hopen u volgend jaar weer van dienst te mogen zijn!

Met vriendelijke groet,

Praktijkleren Nederland

+ Subsidieregeling Praktijkleren
+ Aanmelden schooljaar 2018-2019
+ Tips & Tricks
 Subsidieregeling Praktijkleren

Eergisteren was het Prinsjesdag en werd de Miljoenennota 2019 weer gepresenteerd. Het was al bekend dat de Subsidieregeling Praktijkleren in 2019 met één jaar  wordt verlengd. Alleen het maximale subsidiebedrag per gerealiseerde praktijk- of werkleerplaats gaat in 2019 omlaag van € 2.700 naar € 2.500.  Lees hier de kamerbrief.

In het voorjaar van 2019 wordt besloten hoe de regeling voor de schooljaren 2019-2020 er verder gaat uitzien.

 Aanmelden schooljaar 2018-2019

U bent nog geen klant

Praktijkleren Nederland geeft u maximale begeleiding bij de totstandkoming van de aanvraag bij het RVO. Via een persoonlijk account heeft u realtime inzage in de volledigheid van de dossiers en de gerealiseerde subsidie. Daarnaast kunt u digitaal de urenregistratie bijhouden in onze applicatie, zullen wij een extra controle uitvoeren op de gegevens en documenten en zorgen wij voor een veilige archivering van de dossiers tot 5 jaar na de aanvraagperiode.

Wanneer u nog geen klant bent bij Praktijkleren Nederland dan kunt u zich hier aanmelden. Bij het aanmelden van uw organisatie vragen wij om uw bedrijfsgegevens in te vullen. De servicedesk van Praktijkleren Nederland controleert deze gegevens. Bij goedkeuring krijgt u een persoonlijk account waar u alle deelnemers in kunt aanmelden.

U bent een huidige klant

Als klant kunt u zich eenvoudig aanmelden voor het schooljaar 2018-2019 als u graag weer gebruik wilt maken van Praktijkleren Nederland. U kunt hier inloggen met uw inloggegevens. Na het inloggen heeft u de mogelijkheid om uw organisatie opnieuw aan te melden voor het schooljaar 2018-2019.

Stap 1:  U klikt in uw account bovenin het scherm op schooljaar 2018-2019.
Stap 2: U komt uit bij de bedrijfsgegevens. De bedrijfsgegevens zoals deze bij Praktijkleren Nederland bekend zijn zullen al ingevuld staan. U kunt deze indien nodig wijzigen voordat u op   opslaan klikt.
Stap 3: U geeft akkoord voor de overeenkomsten via een digitale ondertekening.
Stap 4: Praktijkleren Nederland zal opnieuw uw leerbedrijf controleren en bij akkoord goedkeuren.
Stap 5: Na goedkeuring kunt u deelnemers gaan aanmelden voor het schooljaar 2018-2019 en realtime de urenregistratie en verantwoording bijhouden.

Voor vragen kunt u ons bereiken via info@praktijklerennederland.nl of 088-4600500. Hopelijk mogen wij u voor het schooljaar 2018-2019 (weer) van dienst zijn bij het aanvragen van de subsidie Praktijkleren!

 Tips & Tricks

Praktijkleren Nederland op Instagram Praktijkleren Nederland op Pinterest Praktijkleren Nederland op LinkedIn Praktijkleren Nederland op Facebook Praktijkleren Nederland op Twitter
Stationsstraat 29
5038 EC Tilburg
info@praktijklerennederland.nl
088 - 4600 500