Praktijkleren Nederland
Aanvraagperiode subsidie Praktijkleren is gestart

Beste lezer,

De aanvraagperiode van subsidie Praktijkleren voor subsidiejaar 2017-2018 is gestart! Dit wil zeggen dat wij tot en met uiterlijk 17 september 2018 de subsidieaanvragen kunnen indienen bij het RVO.

In deze nieuwsbrief attenderen we u op het tijdig beginnen met de dossieropbouw en de verantwoording die daarvoor nodig is. Wij kunnen namelijk vanaf morgen uw subsidieaanvraag gaan indienen.

Met vriendelijke groet,

Team Praktijkleren Nederland

+ Indienen Subsidieaanvraag
 Indienen Subsidieaanvraag

Klanten Praktijkleren Nederland

De benodigde verantwoording

Indien u de subsidieaanvraag via Praktijkleren Nederland laat verlopen, heeft u een persoonlijk account in onze digitale applicatie met real-time inzage van alle gegevens en gerealiseerde subsidie. Voor het verkrijgen van de subsidie is het van belang dat u tijdig begint met het aanleveren van onderstaande gegevens per deelnemer:

  • een door alle partijen getekende praktijkleerovereenkomst/stageovereenkomst;
  • een aanwezigheidsregistratie van de leerling;
  • verantwoordingsdocumenten om behaalde deelkwalificaties aan te tonen

Gedurende het aanleveren van de gegevens en verantwoordingen voeren wij meerdere controles uit. Mocht ons iets opvallen, nemen we direct contact met u op.

Deadline: 1 september 2018

Wij bieden onze klanten maximale ondersteuning bij het indienen van de subsidieaanvraag Praktijkleren. Om deze maximale ondersteuning te waarborgen door middel van onze controles, is het voor ons van belang dat u tijdig alle benodigde gegevens aanlevert. 

Voor het indienen van aanvragen voor het subsidiejaar 2017-2018 vragen wij daarom om het gehele dossier per deelnemer compleet te hebben op uiterlijk vrijdag 31 augustus 2018. Wij zullen hierna de gehele verantwoording nogmaals controleren.

Praktijkleren Nederland op Instagram Praktijkleren Nederland op Pinterest Praktijkleren Nederland op LinkedIn Praktijkleren Nederland op Facebook Praktijkleren Nederland op Twitter
Stationsstraat 29
5038 EC Tilburg
info@praktijklerennederland.nl
088 - 4600 500