Praktijkleren Nederland

Subsidie Praktijkleren 2020-2021

Geschreven op 2 februari 2021 door Praktijkleren Nederland | 2308 keer bekeken

De subsidie Praktijkleren is een tegemoetkoming voor de kosten die een werkgever maakt voor de begeleiding van een deelnemer (o.a. mbo bbl). Per praktijk- of werkleerplaats deelnemer kunt u maximaal €2.700,- subsidie ontvangen per schooljaar.

Leerbedrijven in de sectoren landbouw, horeca en recreatie in het middelbaar beroepsonderwijs kunnen de komende vijf jaar, met ingang van het studiejaar 2019/2020, een extra subsidie ontvangen voor het aanbieden van bbl-leerplekken. 

Hoogte subsidie Praktijkleren 2020 – 2021

Biedt u als werkgever een praktijk of werkleerplaats aan en wilt u weten of u in aanmerking komt voor de subsidie Praktijkleren? Via onze calculator van Praktijkleren Nederland berekent u snel en eenvoudig de hoogte van uw subsidie Praktijkleren. Let op! De extra subsidie voor de sectoren landbouw, horeca en recreatie is hier niet in meegenomen!

Bereken uw subsidie Praktijkleren

 

Subsidie Praktijkleren 2020 – 2021 aanvragen

U kunt de subsidie Praktijkleren achteraf aanvragen. De subsidie Praktijkleren voor schooljaar 2020 / 2021 kunt u aanvragen tot medio september 2021. Tijdig starten met de dossieropbouw is van belang, om de maximale subsidie te kunnen realiseren. Daarnaast voorkomt u daarmee dat verantwoordingsdocumenten ontbreken, waardoor u de subsidie Praktijkleren misloopt. Wees er dus op tijd bij!

Bij Praktijkleren Nederland kan u veilig en eenvoudig de subsidie Praktijkleren aanvragen op basis van ‘no cure no pay’. Wij hebben een innovatieve applicatie en verzorgen de volledige subsidieaanvraag en dossierafhandeling. Praktijkleren Nederland heeft de laagste ondersteuningskosten van Nederland.

Direct Subsidie Praktijkleren Aanvragen

< Terug naar het overzicht Meer blogs van Praktijkleren Nederland >

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst!

 

Reactie plaatsen

Naam:
E-mail:
Bericht: