Praktijkleren Nederland

Subsidie Praktijkleren 2017 - 2018

Geschreven op 16 oktober 2017 door Praktijkleren Nederland | 6311 keer bekeken

De subsidie Praktijkleren is een tegemoetkoming voor de kosten die een werkgever maakt voor de begeleiding van een deelnemer (o.a. mbo bbl). Per praktijk- of werkleerplaats deelnemer kunt u maximaal €2.700,- subsidie ontvangen per schooljaar.

Hoogte subsidie Praktijkleren 2017 – 2018

Biedt u als werkgever een praktijk of werkleerplaats aan en wilt u weten of u in aanmerking komt voor de subsidie Praktijkleren? Via onze calculator van Praktijkleren Nederland berekent u snel en eenvoudig de hoogte van uw subsidie Praktijkleren.

Bereken uw subsidie Praktijkleren

 

Subsidie Praktijkleren 2017 – 2018 aanvragen

U kunt de subsidie Praktijkleren achteraf aanvragen. De subsidie Praktijkleren voor schooljaar 2017 / 2018 kunt u aanvragen tot medio september 2018. Tijdig starten met de dossieropbouw is van belang, om de maximale subsidie te kunnen realiseren. Daarnaast voorkomt u daarmee dat verantwoordingsdocumenten ontbreken, waardoor u de subsidie Praktijkleren misloopt. Wees er dus op tijd bij!

Bij Praktijkleren Nederland kan u veilig en eenvoudig de subsidie Praktijkleren aanvragen op basis van ‘no cure no pay’. Wij hebben een innovatieve applicatie en verzorgen de volledige subsidieaanvraag en dossierafhandeling. Praktijkleren Nederland heeft de laagste ondersteuningskosten van Nederland.

Direct Subsidie Praktijkleren Aanvragen

 

< Terug naar het overzicht Meer blogs van Praktijkleren Nederland >

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst!

 

Reactie plaatsen

Naam:
E-mail:
Bericht: