Praktijkleren Nederland

Aanmelden

Aanmelden subsidie Praktijkleren - derde leerweg

Uw leerbedrijf aanmelden voor de derde leerweg subsidie? Klik hier om naar het aanmeldformulier voor de derde leerweg te gaan.


Aanmelden subsidie Praktijkleren - overige opleidingstrajecten

U kunt via het aanmeldformulier uw organisatie aanmelden voor Praktijkleren Nederland. U kunt deelnemers aanmelden voor schooljaar 2023/24. Praktijkleren Nederland begeleidt u maximaal bij de totstandkoming van de documenten ter verantwoording en het indienen van de subsidieaanvraag. U krijgt een persoonlijk account met real-time inzage in de volledigheid van de dossiers en de gerealiseerde subsidie.

Bedrijfsgegevens

Wat is uw KVK nummer? Via deze link kunt u uw KVK nummer achterhalen.

Contactpersoon

Geslacht

LET OP: Tijdens het inloggen wordt naar dit nummer een unieke code gestuurd voor authenticatie (beveiligde inlogprocedure).

Betaling

U heeft de keuze om achteraf of vooraf te betalen voor onze dienstverlening.
Indien u achteraf wilt betalen, hanteren wij slechts 10% van de gerealiseerde subsidie per deelnemer op basis van no cure no pay.

Indien u vooraf wil betalen, wordt € 185,- (excl. btw) per deelnemer in rekening gebracht.
Indien u vooraf wil betalen en uw bedrijf in aanmerking komt voor een extra toelage op basis van hoofdactiviteit leerbedrijf landbouw, horeca, recreatie of de SBI code, wordt € 250,- (excl. btw) per deelnemer in rekening gebracht.


Tot slot